Trimite la prieteni!

Radio Fan Romania ..un radio online non stop cu manele. Asculta Click aici http://radio-fan.ro/live.m3u . Va Asteptam pe site-ul nostru oficial www.Radio-Fan.Ro da si tu mai departe \:d/

Radio Fan Live

Horoscop

Lucian Mandruta critica decizia scolilor inchise datorita vremii


Lucian Mandruta a facut o comparatie cu vremurile in care si el, copil fiind, a trebuit sa infrunte gerul si zapada pentru a ajunge la scoala, iar atunci, nimeni nu mai suspenda cursurile.

"Am fost la scoala prin frig. Am fost la scoala prin viscol. Am fost la scoala pe jos. Am fost la scoala cu tramvaiul. Am fost la scoala cu caciula, manusi si fular. N-am chiulit de la scoala cu cod portocaliu, ca oricum nu se gaseau portocale. N-am stat acasa cu cod galben, ca nu se gaseau nici banane. La naiba, am fost la scoala si dupa cutremurul din '77! Am fost la scoala ca asta era treaba mea. Din clasa intai si pana la facultate. Am fost la scoala indiferent de orice. Pentru ca era o datorie, nu un film la mall. Si de aia o si respect: pentru ca stiam ca nu-i moft, nu e ceva la care mergi daca te lasa vremea sau ai chef. E ceva mai important decat disconfortul. Decat nasul bocna. Nu protejam copiii tinandu-i acasa. Poate ca le e cald la trup. Dar va asigur ca li se face frig la minte", a scris jurnalistul pe contul lui de Facebook.

Comments

No Comments have been Posted.

Post Comment

Please Login to Post a Comment.

Ratings

Rating is available to Members only.

Please login to vote.

No Ratings have been Posted.
Render time: 0.02 seconds
50,823 unique visits