Trimite la prieteni!

Radio Fan Romania ..un radio online non stop cu manele. Asculta Click aici http://radio-fan.ro/live.m3u . Va Asteptam pe site-ul nostru oficial www.Radio-Fan.Ro da si tu mai departe \:d/

Radio Fan Live

Horoscop

Capitala, paralizata de viscol


Iarna pare sa fi luat autoritatile prin surprindere, din nou! Cu toate acestea, primarul general al Capitalei a declarat ca in Bucuresti se circula in conditii de iarna, dar ca liniile RATB au fost suplimentate si sunt functionale. De asemenea, Gabriela Firea i-a indemnat pe cei care nu trebuie sa iasa din casa in mod obligatoriu sa stea acasa cel putin pana la ora pranzului.

„Liniile RATB sunt functionale. Avem 770 de autobuze, 250 de tramvaie. Am suplimentat parcul RATB cu 30% pentru a face fata. La 11.00 specialistii spun ca ninsoarea se va mai potoli, dar va ninge pana la pranz. Bucurestiul nu e blocat. Se poate circula cu RATB-ul. Daca nu trebuie sa ajunga urgent oriunde sa renunte la calatorie macar pana la pranz, pentru ca atunci se va putea interveni mai eficient, nu doar pe bulevarde, ci si pe secundare. In sectorul 5 a fost o situatie mai dificila. Acoperisul fostei fabrici de bere s-a prabusit. Am luat masuri. S-a imprejmuit zona, s-a oprit circulatia - am avut doua linii deviate. Nu e pericol”, a spus Gabriela Firea, citata de Digi24.

Comments

No Comments have been Posted.

Post Comment

Please Login to Post a Comment.

Ratings

Rating is available to Members only.

Please login to vote.

No Ratings have been Posted.
Render time: 0.02 seconds
50,826 unique visits