Despre Noi

Cum a luat fiinta Radio Fan? Prin 2005 ( Aleex – DjAly ) (Romania) a dat nastere acestui post de radio din dorinta de a fi mai aproape de Romania, mai aproape de cei dragi. “Ca la orice inceput, nu stiam in ce ne bagam, dar am facut-o si ascultatorii ne-au motivat sa continuam, sa le oferim ceea ce ei isi doresc. Probabil ca la marea majoritate suntem postul favorit de radio, cel mai ascultat. Asta se datoreaza muncii intregii echipe dar in acelasi timp, ascultatorilor ca au avut si au rabdarea sa ne asculte.” Prin septembrie 2007 s-a alaturat echipei si Andrey (FanAndrey) si a fost alaturi de noi pana in 2011 cand a preluat si postul de radio.. Radio fan. Dupa atatia ani de existenta, suntem bucurosi ca putem fi alaturi de voi. Va multumim pentru ca ne sustineti si ne ascultati!

Unde se poate asculta Radio Fan? Multi cred ca suntem pe FM si ne intreaba frecventa. Tinem sa ii anuntam pe ei cat si pe cei ce nu stiu ca Radio Fan este un radio online, fara transmisie pe FM, este foarte greu sa fii pe calea aerului atunci cand ai ca tinta romanii din intreaga lume.

Unde aveti studioul? Multi cred ca avem un studio unde se vine la program, se emite si se pleaca. Fiecare membru al echipei vine in studio la program se emite si se pleaca. Pare imposibil dar nu e! Totul “merge” in Romania si de acolo transmisia ajunge la dumneavoastra.

Ce muzica pot asculta? Radio Fan ofera spre ascultare 1 stream. Puteti asculta muzica comerciala pe Radio Fan # 1 Hit Radio Station

Scopul radioului? Incercam sa “Aducem ROMANIA in INIMA TA”, sper ca o facem bine si iti multumim, iti multumim ca esti alaturi de noi, ascultatorule ! Radio Fan Romania emite 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamâna si poate fi receptionat în toata lumea peste tot deoarece emisia noastra se face cu ajutorul internetului si oricine ne poate auzi.